INTÂLNIREA ANIMARE-INFORMARE CU PRIVIRE LA SDL GAL ,,VALEA TELEAJENULUI”, CĂMINUL CULTURAL AL COMUNEI MĂGURELE JUDEȚUL PRAHOVA DIN DATA DE 08 DECEMBRIE 2022

In data de 08 decembrie 2022, Grupul de Actiune Locala ,,Valea Teleajenului” a organizat Căminul Cultural al Comunei Măgurele Județul Prahova, o intalnire animare-informare cu privire la SDL, incepand  cu ora 11:00.

Scopul intalnirii a fost acela de a face cunoscute persoanelor din teritoriul GAL prezente la intalnire si reprezentantilor UAT-urilor,  alocarile financiare de care dispune GAL-ul in perioada urmatoare (2022-2024) si criteriile de eligibilitate  pe care acestia pot trebuie sa le indeplineasca pentru a depune proiecte. De asemenea s-a mentionat faptul ca  in luna decembrie o sa se dechida o noua sesiune de depunere proiecte. S-au adresat mai multe intrebari in acest sens, vizand alocarile financiare si posibilitatea de a se depune proiecte de dotare. Toate intrebarile au primit raspuns.

De asemenea s-au prezentat rezultatele implementarii Strategia de Dezvoltare Locala a GAL-ului si au fost mentionate proiectele finantate, dar si tipurile de prioritati de finantare. S-a prezentat si faptul ca in perioada imediat urmatoare se va demara scrierea unei noi Strategii de Dezvoltare Locala cu finantare in perioada de programare 2023-2027 respectiv PNS 2023-2027.

La prezentare au participat un numar de 22 persoane din partea grupului tinta, președintele și membrii echipei GAL, precum și reprezentanți ai OJFIR Prahova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *