Activitati

          

INTÂLNIREA ANIMARE-INFORMARE CU PRIVIRE LA SDL GAL ,,VALEA TELEAJENULUI”, PRIMĂRIA COMUNEI MĂGURELE JUDEȚUL PRAHOVA DIN DATA DE 12 DECEMBRIE 2023

In data de 12 decembrie 2023 ,Grupul de Actiune Locala ,,Valea Teleajenului” a organizat la sediul  Primăriei Comunei Măgurele , o intalnire de animare, incepand  cu ora 10:00.

Scopul intalnirii a fost acela de a face cunoscut persoanelor prezente alocarile financiare de care dispune GAL-ul, despre sesiunile ce se vor deschide in perioada urmatoare si de a discuta viitoarele evenimente ce vor avea loc in teritoriul GAL.

Au fost prezente 7 persoane din tot teritoriul GAL, președintele, membrii echipei GAL și  reprezentanți OJFIR Prahova .

Ziua Comunei Gura Vitioarei 10 septembrie 2023

În data de 10 septembrie 2023 reprezentantii Asociatiei Grupul de Actiune Locala Valea Teleajenului ( Stefan Nicoleta Lavinia- manager GAL si Mihalache Cristina Anca- responsabil financiar), au participat la Ziua Comunei Gura Vitioarei, organizata in comuna Gura Vitioarei, judetul Prahova, cu scopul de a promova imaginea GAL in teritoriu si de a prezenta fondurile ramase disponibile pe masurile asociatiei. In cadrul evenimentului au fost prezenti producatori locali care au avut standuri de prezentare a diferitelor produse.

Echipa GAL a raspuns cu promtitudine la toate intrebarile adresate de catre participantii la evenimentul local ce au prezentat interes fata de activitatea GAL.

S-au distribuit pliante si flyere informative ce cuprind masurile finantate disponibile in cadru Strategiei de Dezvoltare Locala si a oportunitatilor oferite de GAL locuitorilor comunei.

INTÂLNIRE ANIMARE GRUPUL DE ACȚIUNE LOCALĂ ,,VALEA TELEAJENULUI”, COMUNA GORNET, JUDEȚUL PRAHOVA DIN 03 AUGUST 2023

In data de 03 august 2023 ,Grupul de Actiune Locala ,,Valea Teleajenului” a organizat la sediul  Primăriei Comunei Gornet , o intalnire de animare, incepand  cu ora 10:00.

Scopul intalnirii a fost acela de a face cunoscut persoanelor prezente alocările financiare suplimentare de care dispune GAL-ul si deschiderea sesiunilor de depunere proiecte, de acțiunile pe care GAL-ul doreste sa le implementeze in viitor.

Au fost prezenți 11 invitați din tot teritoriul GAL, președintele, consultantul, membrii echipei GAL și  reprezentanți OJFIR Prahova .

INTÂLNIRE AD-HOC SEDIUL GAL ,,VALEA TELEAJENULUI”, COMUNA MĂGURELE, JUDEȚUL PRAHOVA DIN DATA DE 18 MAI 2023

In data de 18 mai 2023 ,Grupul de Actiune Locala ,,Valea Teleajenului” a organizat la sediul GAL  din comuna Măgurele , o intalnire ad-hoc, incepand  cu ora 11:00.

Scopul intalnirii a fost acela de a face cunoscut persoanelor prezente alocarile financiare de care dispune GAL-ul,despre sesiunile ce se vor deschide in perioada urmatoare si de a discuta viitoarele evenimente locale, targuri ce vor avea loc in teritoriul GAL.

De asemenea s-au prezentat activitatile de animare propuse conform graficului anexa V si s-a solicitat parerea partenerilor publici cu privire la eficientizarea animarii la nivelul GAL. In urma discutiilor se va creea o pagina de facebook a GAL-ului.

Au fost prezenți 15 invitați din tot teritoriul GAL, președintele și membrii echipei GAL, precum și reprezentanți ai OJFIR Prahova.

INTÂLNIREA AD-HOC GAL ,,VALEA TELEAJENULUI”, COMUNA LIPĂNEȘTI, JUDEȚUL PRAHOVA DIN DATA DE 06 APRILIE 2023

In data de 06 aprilie 2023 ,Grupul de Actiune Locala ,,Valea Teleajenului” a organizat la sediul  Primăriei Comunei Lipănești , o intalnire ad-hoc, incepand  cu ora 10:00.

Scopul intalnirii a fost acela de a face cunoscut persoanelor prezente alocarile financiare suplimentare de care dispune GAL-ul si dechiderea sesiunilor de depunere proiecte, de a discuta modificarea de SDL, de actiunile pe care GAL-ul doreste sa le implementeze in viitor.

Au fost prezenți 17 invitați din tot teritoriul GAL, președintele și membrii echipei GAL.

INTÂLNIRE AD-HOC SEDIUL GAL ,,VALEA TELEAJENULUI”, COMUNA MĂGURELE, JUDEȚUL PRAHOVA DIN DATA DE 20 MARTIE 2023

In data de 20 martie 2023 ,Grupul de Actiune Locala ,,Valea Teleajenului” a organizat la sediul GAL  din comuna Măgurele , o intalnire ad-hoc, incepand  cu ora 11:00.

Scopul intalnirii a fost acela de a face cunoscut persoanelor prezente alocarile financiare suplimentare de care dispune GAL-ul si de a discuta modificarea de SDL.

Au fost prezenți 7 invitați din tot teritoriul GAL, președintele și membrii echipei GAL

INTÂLNIREA ANIMARE-INFORMARE CU PRIVIRE LA SDL GAL ,,VALEA TELEAJENULUI”, CĂMINUL CULTURAL AL COMUNEI MĂGURELE JUDEȚUL PRAHOVA DIN DATA DE 08 DECEMBRIE 2022

In data de 08 decembrie 2022, Grupul de Actiune Locala ,,Valea Teleajenului” a organizat Căminul Cultural al Comunei Măgurele Județul Prahova, o intalnire animare-informare cu privire la SDL, incepand  cu ora 11:00.

Scopul intalnirii a fost acela de a face cunoscute persoanelor din teritoriul GAL prezente la intalnire si reprezentantilor UAT-urilor,  alocarile financiare de care dispune GAL-ul in perioada urmatoare (2022-2024) si criteriile de eligibilitate  pe care acestia pot trebuie sa le indeplineasca pentru a depune proiecte. De asemenea s-a mentionat faptul ca  in luna decembrie o sa se dechida o noua sesiune de depunere proiecte. S-au adresat mai multe intrebari in acest sens, vizand alocarile financiare si posibilitatea de a se depune proiecte de dotare. Toate intrebarile au primit raspuns.

De asemenea s-au prezentat rezultatele implementarii Strategia de Dezvoltare Locala a GAL-ului si au fost mentionate proiectele finantate, dar si tipurile de prioritati de finantare. S-a prezentat si faptul ca in perioada imediat urmatoare se va demara scrierea unei noi Strategii de Dezvoltare Locala cu finantare in perioada de programare 2023-2027 respectiv PNS 2023-2027.

La prezentare au participat un numar de 22 persoane din partea grupului tinta, președintele și membrii echipei GAL, precum și reprezentanți ai OJFIR Prahova.

Subactivitatea 2.1 – Organizare întâlnire animare 26 aprilie 2017

Asociația „Grupul de Acțiune Locală Valea Teleajenului” a organizat în data de 26 aprilie 2017 ora 12.00 la Căminul Cultural din com. Măgurele, o întâlnire de animare si informare pentru prezentarea oportunităților de finanțare din teritoriul GAL Valea Teleajenului.

În cadrul întâlnirii s-au prezentat domeniile de finanțare și măsurile ce urmează a fi lansate, bugetele alocate, precum și valoarea maxima alocata pentru fiecare tip de proiect, beneficiarii si conditiile de eligibilitate.

Au fost prezenți 23 invitați din tot teritoriul GAL, președintele și membrii echipei GAL, precum și reprezentanți ai OJFIR Prahova.

S-au distribuit materiale informative (pliante si broșuri), iar personalul GAL a raspuns la întrebarile adresate.